Tonfiskröra på endiveblad

Perfekt plockmat. Tonfisk är en utmärkt proteinkälla, den här röran har en aning sting och är jättegod på ett krispigt endiveblad.

Ingredienser

  • 1 huvud endivesallad
  • 1 burk tonfisk i vatten
  • 1 färsk jalapeño
  • 1 matsked turkisk eller grekisk yoghurt
  • 1 matsked vegansk majonnäs
  • 0,5 msk finhackad dill
  • Grön tabasco
  • Salt
  • Peppar
  1. Öppna burken tonfisk och häll ut överflödigt vatten. Mosa med en gaffel i en skål Hacka jalapeñon fint och addera till tonfisken tillsammans med resten av ingredienserna. Smaka av med tabascon för önskad hetta. Den gröna flaskan är mildare än den röda så du behöver inte vara alltför försiktig. Salta och peppra som avslutning och rör runt till en jämn röra.
  2. Bryt av endiveblad och fördela en klick på vardera blad.
  • Många faktorer styr vad vi väger, äter och tränar. Att hitta drivkraften till att gå ner i vikt är ett viktigt första steg.

  • Vi arbetar med individanpassade kostråd för viktminskning, viktökning och viktstabilitet. Det som är rätt för en person behöver inte vara rätt för en annan.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.