Laxomeletter i ugn

Magiskt goda omeletter som säkert ser svårare ut att göra än vad de faktiskt är! Goda och saftiga som passar såväl till lunch som till mellanmål.

Ingredienser

Cirka 12 stycken

  • 12 stora ägg
  • 50 gram färskost (låg fetthalt)
  • 2 matskedar finhackad salladslök
  • 100 gram kallrökt lax
  • Spenat
  • 1 tsk finriven pepparrot
  • Citron
  • Salt
  • Peppar
  • Olja
  1. Vispa samman ägg och färskost.
  2. Addera finhackad salladslök, salt och peppar.
  3. Smörj en muffinsplåt med olja. Dela upp laxen mellan formarna och lägg några spenatblad i varje form.
  4. Grädda i ugnen i 200 grader och ta ut så snart de fått en fin färg. Riv över pepparrot och servera direkt.

Prova tillsammans med

  • Frukostmüsli

    En knaprig (inte så söt) müsli som passar perfekt på en fruktsallad toppad med yoghurt eller keso. Tillsätt dina favoriter av torkad frukt eller nötter.

  • Acaibowl

    Det här ser mer avancerat ut än vad det är. Och en mer antioxidant fullspäckad frukostskål är svår att få till.

  • Avokadomacka

    Avokado på en smörgås är en klassiker som funkar som både mellanmål eller som en lättare lunch eller middag. Här är vår absoluta favorit.

  • Många faktorer styr vad vi väger, äter och tränar. Att hitta drivkraften till att gå ner i vikt är ett viktigt första steg.

  • Vi arbetar med individanpassade kostråd för viktminskning, viktökning och viktstabilitet. Det som är rätt för en person behöver inte vara rätt för en annan.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.