Cissi

Cissi, 24 år, är medlem på Itrim Västerås.

Därför valde jag Itrim:

Min plan var att från början att sköta viktminskningen på egen hand men insåg ganska snabbt att jag kommer behöva coachning längs vägen för att det ska bli varaktigt. Jag gillar Itrims koncept med personlig coach och att man lägger lika mycket fokus på både kosten, träningen och det mentala. Alla tre delarna är otroligt viktiga.

Mina resultat hittills:

Jag har tappat 38 kg och 23 cm i midjan och förutom det har jag gjort en otrolig resa mentalt och känner mig på många vis som en ny Cissi. Träning och hälsa har blivit en naturlig del av vardagen och lite av en passion för mig.

Det tycker jag är bäst med Itrim:

För mig har det viktigaste varit uppföljningarna veckovis och att jag har min egen coach. Det gör att programmet känns mer personligt och anpassat efter just mig.

Vill du också komma i trim?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en första kostnadsfri rådgivning.

Kontakta mig!

#VIÄRITRIM

Det är alltid lika roligt att se våra medlemmars fina resultat. 92% av våra medlemmar upplever att de ökat sin livskvalitet genom Itrim - fantastiskt!

Vissa medlemmar har vi fått möjligheten att lyfta fram lite extra som inspiration. Det är det absolut bästa sättet att beskriva alla positiva effekter av att byta till en hälsosam livsstil. Känslan att orka mer, känna sig stolt över sin prestation och bli gladare och piggare.

Vill du berätta om din Itrim-resa? Vänd dig då till ditt Itrim-center. Vi vill gärna ta del av din historia!