Jenny

Jenny jobbar som säljare på Itrim Farsta.

VARFÖR VALDE DU ATT ARBETA INOM ITRIM?

Jag har alltid velat jobba med att hjälpa människor och få en personlig relation till de jag hjälper. På Itrim får jag följa hela deras resa, från första gången de kliver in på centret med en önskan och en dröm om förändring. Jag får i första rådgivningen hjälpa dom hitta sitt mål och sin drivkraft och hjälpa dom våga börja sin resa. Min erfarenhet är att det tar mer energi att fundera på att göra en förändring än att ta steget och börja. När man väl är på gång så kommer så mycket energi och glädje över att man är på väg mot sitt mål. Sen att se utvecklingen och följa med dom på vägen är fantastiskt på allt sätt! Det ger också mig glädje och energi!

VARFÖR TYCKER DU ATT MAN SKA BLI ITRIM-MEDLEM?

För att i en trygg och familjär miljö få alla verktyg, pepp och stöd man behöver på vägen. Det är en otroligt fin gemenskap på centret bland medlemmarna och oss som jobbar där. Som en blivande medlem sa till mig första gången hon klev in på centret och leende tittade sig omkring "här vill jag vara och här känner jag att jag kommer trivas och må bra". Att prioritera sin hälsa och välmående är otroligt viktigt både för en själv, ens närmaste och ger verkligen en ökad livskvalité på alla plan.

Jennys TRÄNINGSTIPS:

Sluta fundera och känna efter så mycket. Kroppen vill röra sig och kommer igång oavsett hur det känns innan träning. Känslan efteråt är fantastisk och jag kan på riktigt se skillnad på medlemmarna när de kommer och när de går ut efter ett träningspass. Träning ger otroligt många hälsovinster, ta gärna reda på vilka de är och hitta din topp 3 som du kan använda som motivation.

Vad vill du väga?

Starta med att räkna ut ditt BMI här